top of page

VacuShaper® 
VacuBike®

De actieve vetverbranders 

Omdat ik het actieve aspect van afslanken ook uiterst belangrijk vind, werk ik sinds begin september '21 ook met de Vacushaper. In september '22 vervolledigde zijn 'broertje', de VacuBike, het assortiment.

Wat is het? 

De VacuShaper is een loopband, de Vacubike een ligfiets. Ze zijn geïnstalleerd in een vacuümcabine waar je tot jouw middel inzit. Je wandelt of fietst 30' op een rustig tempo op de band.

In het toestel zijn ook infraroodlichten ingebouwd. 

Hoe werkt het? 

De bedoeling van het toestel is simpel: jouw wandeling 5x zo efficiënt maken. Door de vacuüminstelling wordt er in de hele cabine een bepaalde onderdruk gecreëerd. Dit zorgt ervoor dat jouw benen zwaarder worden en beter doorbloed zijn. Dit bevordert de vetverbranding in de benen aanzienlijk. Ook de vermindering van cellulitis is zichtbaar verminderd na een reeks sessies. 

Hoe verloopt een sessie? 

Bij de eerste sessie wordt er een lichaamsanalyse uitgevoerd (met de BIVA meting). Daarna stap je de cabine binnen, waarbij wij samen het niveau van de training instellen. Na de 5e en 10e sessie wordt er opnieuw een meting gedaan om het resultaat te bekijken. 

Indien gewenst, kan je jouw traject combineren met voedingsadvies. Ik hecht enorm veel belang aan de combinatie van gezonde voeding en beweging, waardoor dit ook niet uit het oog verloren wordt. 

Hoe vaak en hoelang moet ik trainen? 

Om een optimaal resultaat te bekomen, kom je het beste 2-3 keer per week langs. Elke sessie duurt 30 minuten. 

Wie kan gebruik maken van de Vacushaper? 

Ik ben mij er sterk bewust van dat iedereen op zijn eigen niveau wilt trainen. Daarom is het mogelijk om op de snelheid, intensiteit, onderdruk en helling die voor jou optimaal is. Iedereen is dus welkom! 

TARIEVEN 

Vacushaper START

€190

10 sessies Vacushaper verdeeld over 5 weken om een optimaal resultaat te bekomen

Vacushaper NEXT

€170

Voor wie er al 10 sessies heeft op zitten en graag onderhoudsbeurten wilt.

Deze prijzen gelden vanaf 01/03/2022  

bottom of page