VacuShaper®

De actieve vetverbrander 

Omdat ik het actieve aspect van afslanken ook uiterst belangrijk vind, werk ik sinds begin september '21 ook met de Vacushaper. 

Wat is het? 

De VacuShaper is een loopband, geïnstalleerd in een vacuümcabine waar je tot jouw middel inzit. Je wandelt 30' op een rustig tempo op de band.

In het toestel zijn ook infraroodlichten ingebouwd. 

Hoe werkt het? 

De bedoeling van het toestel is simpel: jouw wandeling 5x zo efficiënt maken. Door de vacuüminstelling wordt er in de hele cabine een bepaalde onderdruk gecreëerd. Dit zorgt ervoor dat jouw benen zwaarder worden en beter doorbloed zijn. Dit bevordert de vetverbranding in de benen aanzienlijk. Ook de vermindering van cellulitis is zichtbaar verminderd na een reeks sessies. 

Hoe verloopt een sessie? 

Bij de eerste sessie worden jouw benen en onderbuik opgemeten. Daarna stap je de cabine binnen, waarbij wij samen het niveau van de training instellen. Na de 5e en 10e sessie wordt er opnieuw opgemeten, om het resultaat te bekijken. 

Uiteraard kan je ook rekenen op een opvolging van jouw voedingspatroon. Ik hecht enorm veel belang aan de combinatie van gezonde voeding en beweging, waardoor dit ook niet uit het oog verloren wordt. 

Hoe vaak en hoelang moet ik trainen? 

Om een optimaal resultaat te bekomen, kom je het beste 2-3 keer per week langs. Elke sessie duurt 30 minuten. 

Wie kan gebruik maken van de Vacushaper? 

Ik ben mij er sterk bewust van dat iedereen op zijn eigen niveau wilt trainen. Daarom is het mogelijk om op de snelheid, intensiteit, onderdruk en helling die voor jou optimaal is. Iedereen is dus welkom! 

TARIEVEN 

Vacushaper START

€170

10 sessies Vacushaper verdeeld over 5 weken om een optimaal resultaat te bekomen

+ opvolging voeding

Vacushaper INTENS

€310

20 sessies Vacushaper verdeeld over 10 weken om een optimaal resultaat te bekomen

+ opvolging voeding

Vacushaper NEXT

€150

10 sessies 

Voor wie er al 10 of 20 sessies heeft op zitten en graag onderhoudsbeurten wilt.

Deze prijzen gelden vanaf 01/11/2021