Detoxbody®

Duurzaam centimeters verliezen in alle rust

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Het is vanaf nu mogelijk om in de praktijk volledig tot rust te komen mét resultaat, namelijk met de Detoxbody®. 

Het proces verloopt in drie stappen:

1. Lichaamsmeting

Vooraleer er een behandeling kan worden gestart, is het noodzakelijk om jouw exacte lichaamssamenstelling te weten. Met de Futrex 6050  is het mogelijk om jouw vetpercentage, vetvrije massa en watergehalte in het lichaam te meten.

 

Na de eerste sessie wordt de meting opnieuw uitgevoerd om de vooruitgang te meten. Verschillende ervaringen tonen aan dat na de eerste sessie tot 5 centimeter verlies te zien is!

MINDER CELLULITIS
Een slechte werking van het lymfesysteem kan zorgen voor vochtophopingen in het lichaam. Hierdoor ontstaat onder andere cellulitis. Dankzij de dieptemassage van de ANDUBALANCE wordt het lymfesysteem gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd, samen met overtollig vocht. Bovendien stimuleert Andullatietherapie® ook de aanmaak van collageen, wat zorgt voor een jongere en strakkere huid.

2. Detoxbody 

Combinatie van twee technoglogieën voor effectief centimeterverlies.

 

Om af te vallen, moet het metabolisme eerst een flinke boost krijgen. Dat kan door twee verschillende technologieën met elkaar te combineren: de Detoxbody Lipo-Laser® en de Andubalance®.

De laserstralen van de Detoxbody Lipo-Laser dringen tot diep in de vetcellen en zetten het vet om in water en glycerollen die via de poriën van de celwand naar buiten komen.

De Andubalance zorgt voor een goede drainage, waardoor het overtollige water effectief kan worden afgevoerd door het lymfesysteem.

De één zorgt dus voor de afbraak van de vetcellen, de andere voor een goede lymfedrainage.

 

3. Vervolgbehandeling bij u thuis (optioneel) 

Na de sessies in de praktijk is het mogelijk om Detoxbody thuis verder te zetten. De Andubalance® (zonder de lipo-laser) wordt bij je thuis geleverd, waardoor je dagelijks jouw ontgifting, metabolisme en lymfedrainage kunt boosten.

 

Omdat ik er nog steeds sterk in geloof dat voeding ook een essentiële rol speelt in jouw traject, zijn er ook voedingsconsultaties inbegrepen.

JOSEPHINEb-64
JOSEPHINEb-64

press to zoom
JOSEPHINEb-70
JOSEPHINEb-70

press to zoom
JOSEPHINEb-80
JOSEPHINEb-80

press to zoom
JOSEPHINEb-64
JOSEPHINEb-64

press to zoom
1/6

TARIEVEN

Detox START

€290

 

10 sessies Detoxbody verdeeld over 5 weken om een optimaal resultaat te bekomen.

Detox NEXT

€270

 

Voor wie er al 10 sessies heeft op zitten en graag onderhoudsbeurten wilt.

Detoxplan at home

€99 / maand

(gedurende 30 maanden)

 

Voor wie de behandeling thuis wilt verder zetten (met de Andubalance® matras)